fotballdrakter

avskjedige ham fra sine plikterChelsea ble tippet av mange forBillige Fotballdrakter

imidlertid har de blå ha fotballdrakter til lag før heller enn senere


Chelsea ble tippet av mange for å vinne Premier League-tittelen denne sesongen etter å ha brakt slike som Kai Havertz, Timo Werner, Hakim Ziyech, Thiago Silva og Ben Chilwell til Vest-London om sommeren.

Imidlertid har de blå ha vært inkonsekvente i dette begrepet - med deres nye signeringer som ikke klarer å gelere.

Lampards side har vunnet bare en av de siste fem toppkampene sine, og har gått til nederlag mot Everton, Wolves og Arsenal på bortebane billige fotballdrakter.

Mandagens 1-1 uavgjort med Aston Villa representerte enda et slag i håpet om å vinne en første ligatittel siden 2017, tilbake da Antonio Conte var manager.

Det til tross for påstander som dukker opp Tuchel vil ha jobben, med tyskeren som er ivrig etter å administrere Werner, Havertz og Antonio Rudiger.

Chelsea er kjent for å være trigger-happy når det gjelder å si opp ledere, med Roman Abramovich som øker mange gjennom hele sin tid i klubben billige fotballdrakter.

Claudio Ranieri ble sendt på vei til tross for at han styrte klubben til en andreplass i topptur tilbake i 2004 koszulki piłkarskie. Det var en lignende historie med Carlo Ancelotti, som dro i 2011.

Jose Mourinho vant trofeer i massevis over sine to staver på Stamford Bridge - men det hindret ikke Abramovich i å avskjedige ham fra sine plikter ved to separate anledninger.

Og Chelsea sparket Maurizio Sarri, selv om italieneren holdt dem i topp fire og vant Europa League i 2019.

Men når jeg snakket etter uavgjort med Villa, insisterte han på at hans side bare hadde slått et slag, og at de ville vende tilbake til å vinne måter før heller enn senere.