fotbollströjor barn

sjuka strejkstyrka till sociala medierSorloth tillbringade kampanjen 

Real Madrid Tröja Billigt, Liverpool Tröja Barn, Köpa Fotbollströjor

 han gjorde 33 mål på 49 designa egna fotbollströjor kommentarer per inlägg


Sorloth tillbringade kampanjen 2019-20 på lån på Trabzonspor från Crystal Palace och njöt av en renässans som fick honom att sluta som målskytt i Super Lig med 24 mål på 34 matcher. Han gjorde 33 mål på 49 matcher i alla tävlingar, vilket fick honom att bli Trabzonspors mest utländska spelare på en enda säsong-och slog ett rekord som tidigare hölls av klubblegenden Shota Arveladze.

Efter att hans lån på Trabzonspor slutade sålde Palace Sorloth till RB Leipzig förra sommaren för 20 miljoner euro. Han har inte varit lika produktiv i Tyskland, med fem mål på 29 Bundesliga -matcher.

Delvis drivs av Sorloths enorma uppgång i form, slutade Trabzonspor tvåa i tabellen Super Lig 2019-20 och missade slutligen titeln till Istanbul Basaksehir med bara fyra poäng.

real madrid tröja billigt Men det var en helt annan historia 2020-21 då klubben slutade fjärde efter att ha gjort bara 50 ligamål totalt-den lägsta siffran på någon sida i den översta halvan av tabellen.

fodboldtrøjer Faktum är att bara en medlem i Trabzonspor-truppen nådde dubbla siffror i Super Lig, med högerkanten Caleb Ekuban som samlade 10 mål-dubbelt så många mål som mittförsvararen Benik Afobe.


liverpool tröja barn Därför strömmade Trabzonspor -fans i ett desperat behov av att återuppliva sin sjuka strejkstyrka till sociala medier för att be Sorloth lämna Leipzig och återvända till Senol Gunes Stadium nästa år.

köpa fotbollströjor Det hela kom efter att forwarden delade ett ganska godartat foto av sig själv som tränade med den norska nationella sidan på Instagram som snabbt blev till en av de mest trafiktunga inläggen på plattformen.

Över 3,2 miljoner fans belägrade posten, de flesta kommenterade helt enkelt 'Come to Trabzonspor' - en referens till den virala kampanjen som lanserades av den turkiska klubben Besiktas för några år sedan, där nya värvningar tillkännagavs på ungefär samma sätt .

För att uttrycka det i någon form av perspektiv, medan några av Lionel Messis Instagram-inlägg går över 100 000 kommentarer, brukar det vara i genomsnitt cirka 25-50 000.

Cristiano Ronaldo är den enskilt mest populära personen på Instagram med 293 miljoner följare, men ändå får ett genomsnittligt inlägg någonstans mellan 30-60 000 kommentarer.

Avrundning av de tre bästa, en vanlig Insta-missiv från Dwayne 'The Rock' Johnson samlar runt 10-20 000 kommentarer från fans, medan Ariana Grande bara ger ett snitt på cirka 50-100 000 kommentarer per inlägg.


matchtröjor fotboll