Billige Fotballdrakter
returnert positive resultater fra torsdagens


Manchester United har kansellert sin


Liverpool Drakterså mange som ni medlemmer av kjøpe fotballdrakter league-kampanjen

Manchester United har kansellert sin pre-season vennlig mot Preston Nord-end etter en rekke mistenkte positive Covid-19 saker i truppen, har klubben bekreftet. Så mange som ni medlemmer av First-Team Squad, inkludert ansatte, antas å ha returnert positive resultater fra torsdagens runde av laterale flytprøver, og er nå selvsikre i påvente av resultatene av PCR-tester.
United Drew 2-2 med nyoppfordret Brentford på Old Trafford på onsdag kveld i sitt tredje spill av pre-season.
liverpool drakter De røde djevlene skulle vise seg flere første lag faste mot mesterskapet, men har nå kansellert spillet.
I en uttalelse bekreftet United at de hadde fått et "lite nummer" av mistenkte positive Covid-19-tilfeller.
liverpool drakter United er satt for å få sin Premier League-kampanje i gang på litt over fjorten dager, med et spill mot Leeds United for tiden planlagt for 14. august.
Fußballtrikots günstig For nå er United, trygg på at de ikke trenger å endre sine planer for andre pre-season-spill eller for Leeds-armaturet.
Det er for tiden ikke noe ord på hvilke spillere som ble mistenkt for å ha testet positivt, heller ikke hvis testene er verifisert som ennå.
Etter utsatt prestonspill, vil Uniteds neste og siste pre-season spill komme mot Everton på Old Trafford 7. august, bare en uke før Premier League-kampanjen blir i gang.

frankreich nationalmannschaft trikot
maglia lazio bambino
nuova maglia milan 2022
arsenal trøje
borussia dortmund drakt
real madrid drakt
Trikot Borussia Dortmund
Barcelona Trikot
suomi pelipaita
benfica maglia
Maillot LOSC Lilley